Enterijer centar doo, Beograd
Radno vreme ponedeljak-petak: 10-19h, Subotom 10-14h +381 63 227826 Vaša korpa: 0

Ugradni aspiratori ne zauzimaju previše prostora, a svojim dizajnom ulepšavaju izgled kuhinje. Postoje aspiratori koji ujedno imaju odvodni i reciklirajući način rada. Ugradni aspiratori imaju perive aluminijumske filtere koji sprečavaju lepljenje čestica masnih naslaga na motor uređaja, kao i na kuhinjsi nameštaj. U ponudi možete naći i one aspiratore sa ugljenim filterima. Svaki aspirator ima barem dve brzine rada, garanciju i neki tip osvetljenja. U asortimanu možete naći uređaje različitih proizvođača, boja i dimenzija.

Boja
Dimenzija
Robna marka

Veliki izbor ugradnih aspiratora. Najpoznatiji brendovi po odličnim cenama.

Kuhinja je svakako mesto koja koje svi ljubitelji dobre hrane vole. Da biste uživali i u spremanju obroka za vas i vaše najmilije neophodno je da se rešite dima i neprijatnih mirisa koji nastaju kuvanje, prženjem i pečenjem. Za ovo je neophodno da imate dobar kuhinjski aspirator.

Ukoliko ste u potrazi za ugradnim aspiratorima sigurni smo da ćete na ovoj stranici pronaći ugradni kuhinjski aspirator koji će odgovarati vašim potrebama. Ugradni aspiratori su odlični izbor za sve koji ne žele da pokvare izgled kuhinje a opet postignu veliku efikasnost u borbi sa dimom koji nastaje pri spremanju ručka.

Ukoliko imate modernu kuhinju, neophodan vam je i moderni ugradni kuhinjski aspirator koji će zasigurno da doprinese da i vaša kuhinja izgleda odlično.

Na našem sajtu pored ugradnih aspiratora možete pronaći i klasične kuhinjske aspiratore ali i dekorativne - zidne aspiratore kao i mnoge druge.


.
Copyright © 2017 Aspiratori. All rights reserved.
Izrada sajta Global Webmasters