Enterijer centar doo, Beograd
Radno vreme ponedeljak-petak: 10-19h, Subotom 10-14h +381 63 227826 Vaša korpa: 0

Aspiratori su uređaj bez kojeg savremena kuhinja ne može da se zamisli. Njihova važnost se ogleda u prečišćavanju ili odvođenju zagađenog vazduha prouzrokovanog kuvanjem iz kuhinje. Domaća kuhinja je uvek svima bila najdraža, ali kao posledica spremanja hrane kod kuće dolazi do širenja mirisa po čitavoj kuhinji. Ukoliko je kuhinja otvorenog tipa, mirisi prženja, pečenja, barenja ili pohovanja proširiće se po čitavom domu za tren oka.

Boja
Dimenzija
Robna marka
ELICA LOL IX/A/90
SNIŽENO

ELICA LOL IX/A/90

51490 rsd
33990 rsd

Većina ljudi pokušava da se otarasi zagušljivog vazduha jednostavnim vetrenje, ali to ne obavlja posao efikasno niti detaljno kao što bi pravi izbor aspiratora. Uz to, kada je zima ili pada jaka kiša, vetrenje nije uvek opcija. Aspirator se obično montira direktno iznad grejne ploče ili šporeta. Kako biste znali koji aspirator je najboli za vašu kuhinju, potrebno je da uzmete u obzir širinu šporeta. Dakle, aspirator treba da bude širi ili iste širine kao grejna ploča kako bi njegov rad imao pun efekat. Aspirator treba da bude montiran na visini od barem 70cm od grejne ploče. Tako postavljen aspirator neće vas ometati prilikom kuvanja, a svoju funkciju će vršiti nezavisno od vaših aktivnosti.

Odlična ponuda različitih vrsta aspiratora. Pogledajte samostalne - klasične aspiratore, ugradne aspiratore, dekorativne - zidne aspiratore, centralne - ostrvske aspiratore, plafonske aspiratore, ugaone aspiratore, aspiratori koji se ugrađuju u radnu ploču.

Definitivno najveći izbor aspiratora i opreme za aspiratore na jednom mestu po odličnim cenama. Na osnovnu vaših potreba izaberite kategoriju koju tražite i vrlo brzo uz par jednostavnih filtera dođite do željenog aspiratora. Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izbora ili imate dodatnih pitanja u vezi sa tim koji aspirator bi najviše odgovarao Vašim potrebama, tu smo da vas posavetujemo - imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji aspiratora. 

Kako pratimo nove trendove u našoj ponudi možete pronaći najmodernije aspiratore koji će se odlično uklopiti u Vašu novu kuhinju. 

Uz veliku ponudu aspiratora nudimo i dodatnu opremu kao što su filteri za aspiratore

.
Copyright © 2017 Aspiratori. All rights reserved.
Izrada sajta Global Webmasters